Gå videre til hovedindholdet

Portrætfoto af Caroline Lund


Caroline henvendte sig med det mål at få et nyt foto til hendes CV og LinkedIN profil. Hun ønskede sig både farve og s/h udgaver.

Som sædvanlig var der ikke lang tid til selve fotograferingen, da Caroline var på vej til et andet event.  Jeg valgte at bruge mit mobile studie bestående af 2 Nikon SB910/900 Speedlight monteret med en Elinchrom Deep Silver paraply og en Lastolite EasyBox softbox. Desuden fik jeg mulighed for at test min nye "røg / beton" baggrund fra Lastolite.Mit kamera er et Nikon D810 monteret med et AF-S Nikkor  24-70 f/2.8E ED VR objektiv. Når jeg først går igang med at fotografere, så skal jeg kunne ændre flash styrken hurtigt. Derfor er begge Speedlight sat sammen med en PocketWizard Flex TT5. I flash-skoen på kameraet sidder en PocketWizard Mini TT1 og PocketWizard AC3 Zone. Dette udstyr svigter mig aldrig!

Kamera: Nikon D810 i Manuel tilstand og Spot lysmåling
Objektiv: AF-S 70-200mm f/2.8E FL ED VR
Eksponering: 1/125 sek ved f/5.6, 0 EV, ISO 64


Manuel Fokus | Du er kun et klik væk fra dit bedste foto | larskirsteinphoto.com

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Sild / Sylt Panorama

D7500 / AF-S 28mm f/1.4E ED, 1/320, f/10, ISO 100, 0EV
Sild - eller Sylt på tysk, er en fascinerende ø i vadehavet lige ud for den dansk/tyske grænse og syd for Rømø. Der er tre måder at ankomme til Sylt. Med bilfærge fra Rømø, med biltog fra Tyskland og med Fly. Mange tyskere tager turen via Rømø - hvilket vi også gjorde. Jeg har altid gerne ville besøge Sylt - som også kaldes "Tysklands Monaco" og som efter sigende skulle byde på en helt specielt natur. Begge udsagn viste sig at være absolutte sandheder.

Øen har gennemgået en markant historie samt geografisk udvikling, som jeg ikke skal komme ind på her - men blot henvise til følgende link. Som landskabsfotograf er der nogle to markante motiver - klitterne og havet - eller en kombination af disse to. Siden 1972 har myndighederne arbejdet på at sikre klitterne fra at forsvinde i havet på vestsiden, hvilket har resulteret i muligvis den længste, bredeste og hvideste strand i Europa på over 40 kilometer fra Nord til Syd - bar…

Portrætfoto af Cassandra Bortolozzo

Cassandra er virkelig nem at fotografere. For nogen mennesker kommer det helt naturligt, at stille sig op foran et kamera og "se forbi linsen" og "ind i spejlet". Hun er super nem at instruere og finder selv på flere interessante positurer.

Cassandra har et meget symmetrisk ansigt med naturligt store øjne (skønhedsideal). Det er vigtigt, at portrætfotoet understreger disse træk.

I den efterfølgende redigering har jeg valgt en overordnet farvebalance mod det grønlige / brunlige, der understreger hendes øjenfarve, hårfarve og skjorte.

Der blev kun anvendes eet hovedløs - en Nikon SB-910 monteret med en Elinchrom Deep Silver 125 paraply.

Kamera: Nikon D810 i Manuel tilstand og Spot lysmåling
Objektiv: Sigma AF 50mm f/1.4 ART
Eksponering: 1/60 sek ved f/2.0, 0 EV, ISO 64


Manuel Fokus | Du er kun et klik væk fra dit bedste foto | larskirsteinphoto.com